bg

Конна База ПланаКон

Конната база е притаила дъх в долината на река „Планщица“, на около150 м северно от известната Космическа станция. До китната конюшня се стига по асфалтов път, който води до самата станция и оттам наляво, по черен и относително равен път, се стига до базата. От столицата се пътува през селата Бистрица и Железница, като при ханче „Брезите“ има отклонение на изток към Плана и указателна табела за базата. 

Комплексът се намира само на 40 км от София, далеч от лицата на светския делник и градската суета. Манежът, конюшните, беседките за гости и туристи са приютени от щедрата гора и зеленина на планината. В района се срещат зайци, сърни, елени, лисици, диви прасета, ястреби и невероятна флора.

Базата разполага с 2 тревни манежа, с 20 ездитни коня (арабски и полукръвни), добре обучени както за първоначални уроци за начинаещи ездачи, така и за сериозни преходи в галоп. Конюшнята предлага 20 бокса с размери 3х3 м, които се отдават под наем. Философията на собствениците на конна база ПланаКон се гради на разработването на сериозни ездови умения у желаещите, да се изграждат естествени и дълбоки отношения с хилядолетния верен и прекрасен сподвижник на човека – коня. 

Адрес: 

София, Плана, Космическа станция 

GSM: 0887 220 539

www.planakon.com 

Снимки:

http://www.ezdapress.com
http://https://fite-net.org/en/sports/

За контакти

гр. София 1756
ул. Бистришко шосе  № 26
сграда 1, ет. 2 офис 5
моб. 0888 38 13 13