bg

Справочник

Купи справочник, направи подарък!

 

Кой кой е в света на конете и къде да яздим в България ? 

 

Второ разширено и подобрено издание на единствения справочник, който се издава от екипа на списание ЕЗДА и е със запазени авторски права. 

Справочникът предлага най-богата база данни у нас за конни бази и спортни клубове, школи, детски лагери, центрове за хипотерапия, треньори, ветеринарни клиники, магазини за конна амуниция и екипировка, сарашки ателиета, храни и медицински добавки за коне, развъдни и спортни асоциации…

Справочник за всички! 

Направен така, че да бъде полезен и практичен, справочникът е разделен на VI икономически зони, в които грижливо са описани с точно географско местонахождение и координати всички обекти, предлагащи езда и конен туризъм, както и висши и средни специализирани учебни заведения, държавни и частни институции за идентифициране на коне, места за провеждане на състезания във всички конни дисциплини и т.н.

Замислен с формат 15х15 см, справочникът винаги може да Ви е под ръка, в раницата или жабката на автомобила и да Ви бъде от помощ във всеки един момент. 

Изданието е насочено към всички, който яздят или тепърва ще открият магията на това изживяване, както и към хора, които обичат да рисуват и да снимат коне. Информационното поле, събрано на 160 страници, е наситено с концентрация от данни за спорта, бизнеса, туризма и хобито с коне. 

„Кой, кой е в света на конете в България и къде да яздим” е най-реалното и истинско рекламно лице на конния туризъм и конния спорт и у нас, в момент, в който туризмът с коне набира все повече привърженици като алтернатива за здраве и почивка. 

Желаем Ви много приятни мигове със специализирания справочник в света на конете. 

 

Специална цена 10 лв. 

 

Заявки за справочника: 0888 38 13 13 и 02/ 846 21 91 и е-мail: office@ezda365.com

Снимки:

http://www.ezdapress.com
http://www.richter-pharma.bg
http://en.fite-net.org/

За контакти

гр. София 1756
ул. Бистришко шосе  № 26
сграда 1, ет. 2 офис 5
моб. 0888 38 13 13
тел. 02 846 21 91