bg

Конна База Пирин

Мястото, което по всички критерии може да бъде наречено „конна база на годината“, е изградено в скрито от преките погледи място, намиращо се край гр. Разлог. Конна база „Пирин“ отстоява на 5 км от Банско и само на 500 м над известния „Пирин Голф“; цялото съоръжение е в непосредствена близост до парк Пирин.

Изградена на площ от около 20 дка, базата разполага с 2 конюшни, всяка от които е с по 10 бокса. Десет се отдават под наем целогодишно, с цени по договаряне. Конната база разполага с 11 собствени коня от породите Норикер, Фризиец и едно пони. Те са обучени и подготвени  изцяло за туристическа езда сред природата на Пирин и Рила планини, където са и маршрутите за конните преходи. База „Пирин“ предлага обучение за начинаещи ездачи в манеж. Разполага с около 1000 дка пасбища.  

За гостите са на разположение четири двуфамилни къщи и една по-голяма – къща за гости с пет апартамента и пет двойни стаи. Общо легловата база е за 60 души. Лятната градина на конна база „Пирин“ е привлекателно място с барбекю, ресторант, механа, лоби бар, СПА център с басейн, фитнес клуб и тенис корт игрище. 

*Конната база „Пирин“ предлага специализиран транспорт за коне в страната и чужбина при цени по договаряне.

 

www.konnabazapirin.bg

Тел: 08888 488 78 

Снимки:

http://www.ezdapress.com
http://https://fite-net.org/en/sports/

За контакти

гр. София 1756
ул. Бистришко шосе  № 26
сграда 1, ет. 2 офис 5
моб. 0888 38 13 13