bg

Периволас

Конна база Peri Vollas, село Бачево – омайна градина с коне в прегръдките на Рила

 

Две са конните бази в село Бачево, където семейство Накови посрещат гости: зимна и лятна конна база. Едната Ви очаква в началото на селото, в самото подножие на планината, с модерна конюшня с боксове и такива под наем, с баня за коне, с манеж, с амуничник, с ресторантска и хотелска част и всичко необходимо за първоначална, професионална, любителска или туристическа езда.

Втората и по-известна база на предприемчивата фамилия Накови е над селцето в посока към върха на планината. Надморското равнище в този район на Рила е 1300 м. База „Peri Vollas“ e разположена на 6 км от Разлог и на 12 км от Банско. Балканът наоколо сякаш е прегърнал малката падинка, в която са построени с много вкус и екзотика вилата, конюшнята, откритата зона за гости, до самата река, насред тучна зелена ливада.  Гостоприемните домакини са прословути с вкусните си гозби, приготвени на място. Очарованието на мястото е в неповторимата атмосфера, аранжирана от природата с много зеленина, цветя, коне…

Кончетата са 20, от различни породи (Хафлингер, Източнобългарска, Хановер, Чистокръвни английски и др.), и са специално подбрани за туристическа езда. Базата работи с квалифицирани инструктори. Вариантите за конен туризъм и преходи са най-различни – от няколкочасови до многодневни. Базата има специално развита програма за терапевтична езда и хипотерапията, по която се работи с деца и възрастни.

Конна база „Peri Vollas“: 

- застраховки, инструктаж, пълно оборудване за начинаещи и напреднали ездачи;

- тим билдинги и семейни уикенд приключения, възстановка на народни обичаи; 

-  пакетни цени с хотелите в Банско, Разлог и Добринище.

*Конна база „Периволас“ е сертифициран бизнес партньор на Национален парк „Рила“ към мрежата PAN PARKS.

 

www.perivolasbg.com   0888 15 19 66, 0885 93 01 88, 0885 52 01 62 

Снимки:

http://www.ezdapress.com
http://https://fite-net.org/en/sports/

За контакти

гр. София 1756
ул. Бистришко шосе  № 26
сграда 1, ет. 2 офис 5
моб. 0888 38 13 13