bg

Конна база Тангра

Клуб по конен спорт и туристическа езда „Тангра“ е най-новата перла в разнообразието с предложения за туристически преходи с коне и конен туризъм. Своята дейност клуба развива в село  Рожен, което се намира на 31 км от град Сандански и на 6 км източно от Мелник, в непосредствена близост (на 1км) до Великият Роженския манастир.

Сгушено в подножието на Пирин планина, селцето съчетава в себе си духа на уникалната култура и живописната природа на България. Старинните къщи впечатляват със своята автентична архитектура и потапят в атмосферата на отминали векове.

Конна база „Тангра“  е дом на 7 коня от породата Български тежковозен кон и предлага на своите гости и случайни посетители туристическа, любителка и професионална езда, а за по-романтично настроените и разходка с файтон.

Освен приключения от гърба на коня, базата предлага и пансион за коне, провежда развъдна дейност и търговия с коне и амуниция.

За любителите на конния туризъм, базата предлага посачови, еднодевни и двудневни конни преходи до Роженската Света обител, до закътаните съседни селца, до близки и по-далечни природни и туристически забалежителности. Маршрути с разично ниво на натовареност за ездачите до парк Пирин, до известните Мелнишките пирамиди или лежерна разходка за разхлада до водопад Скока.

 

За повече информация Благой Лазаров – 0895 254 853

tangra82@abv.bg

Снимки:

http://www.ezdapress.com
http://https://fite-net.org/en/sports/

За контакти

гр. София 1756
ул. Бистришко шосе  № 26
сграда 1, ет. 2 офис 5
моб. 0888 38 13 13