bg

За предстоящата зимна ваканция

30.01.2017

Часове ни делят от началото на зимната ученическа ваканция и, ако все още се колебаете с какво точно да запълните дните на щурите хлапета, ето ви страхотно предложение: първи уроци, туристически конни преходи или планински пешеходни разходки на чист въздух сред уникална природа. Всичко това се предлага на конна база ПланаКон.  Двадесет и пет подготвени коня очакват своите начинаещи или напреднали ездачи. Всеки урок или преход се провежда с инструктор, единственото условие за този сезон е да сте добре екипирани.

Конната база се намира в долината на река Планщица, на ок. 150 м. северно от т. нар. Космическа станция Плана Сат. Стига се по асфалтов път, който е поддържан и разчистен дори е в тези дни на януари. От столицата се пътува през Бистрица и Железница, като веднага след Железница при ханче ‘Брезите’ има отклонение на изток към Плана. Подминават се отклоненията за всички махали и накрая се минава през Турмачката махала, за да се стигне до Космическата станция, където пътят свършва.

Базата е на 35 км. от София, потънала тези дни в бяла магия, на която се радват малки и големи. За информация GSM: 0887 220 539 Владо и 0888 840 596 Росен

 

Снимки:

http://www.ezdapress.com

За контакти

гр. София 1756
ул. Бистришко шосе  № 26
сграда 1, ет. 2 офис 5
моб. 0888 38 13 13