bg

Благотворителна инициатива „Ранчо Синята планина“
27.03.2021

Приятели,

Българската асоциация за конен туризъм (БАКТ) инициира доброволческа кампания с цел подпомагане и запазване на конете и основната дейност на „Ранчо Синята планина“. 

Преди броени дни приказното ранчо загуби своя шериф – Милен! Болката и тъгата са огромни, но сега е момента да дадем приятелско рамо на нежната половинка на Милен – Кати и прекрасния им новороден син. Към момента в ранчото се отглеждат 22 коня, които се нуждаят от грижи, а ранчото от работна сила.  

Призоваваме Ви в тази тежка ситуация, да отвърнем в подкрепа на Катето и бебето, със същата любов, с която Милен създаде ранчото

Идеята на доброволческата инициатива е всеки да помогне с каквото може – труд, идея, средства! За да продължи това чудно място, както досега, да прави хората щастливи чрез природата, ездата и общуването с конете, с общи усилия трябва да запазим и доразвием мечтата на Милен и Катето и съграденото от тях през годините. 

Ще се радваме на подкрепа, така че много скоро, ранчото отново да засияе с детски глъч, усмивки и надежда. Детските конни лагери бяха емблемата на ранчото и трябва да продължат да бъдат.  

БАКТ ще ви държи в течение за различните инициативи, като едно от тях е изграждане на малък параклис на територията на ранчото, където ще бъде положена урната с тленните останки на обичания ни приятел. 

 

Безкрайно благодарим на всички за подкрепата! 

 

За подробности и конкретни предложения от страна на дарители и доброволци с цел координация и съдействие - Екатерина Дончева – секретар на БАКТ 0888 38 13 13).

Адрес и контакти на  „Ранчо Синята планина“ – www.bluemountainranch.bg


Банкова сметка в лева за набиране на средства от дарения. 

Fibank (Първа Инвестиционна банка)

IBAN: BG43FINV91501017528285 

BIC:    FINVBGSF

Основание: Безвъзмездно дарение в полза на „Ранчо Синята планина“ 

Катерина Николаева Атанасова

Снимки:

http://www.ezdapress.com
http://https://fite-net.org/en/sports/

За контакти

гр. София 1756
ул. Бистришко шосе  № 26
сграда 1, ет. 2 офис 5
моб. 0888 38 13 13